Skip to end of metadata
Go to start of metadata

AKTIIVI-verkoston hankkeissa ja esiselvityksissä syntyy uusia ideoita ja toimintatapoja, hyviä käytäntöjä sekä tietoa, miten ei ehkä kannata tehdä. Syksyn 2013 aikana järjestettiin webinaarisarja, jossa hankkeet esittelivät mitä uutta käyttäjän näkökulmasta on syntynyt, millaisia kokemuksia tullut.

Jos käyt katsomassa ja kuuntelemassa tallenteen, ole hyvä ja täytä esr-osallistujalomake

Webinaaritallenteet

AVO2 / NETTIKANSA – Raimo Muurinen

AVO 2 – Anne Rongas
Avoimet oppiresurssit ja oppiainerajoja ylittävä ilmiöpohjainen oppiminen: Mitä ovat avoimet oppiresurssit? Mistä niitä voi löytää ja miten niitä voi käyttää? Miksi ylittää oppiainerajoja?

AVO 2 – Joanna Kalalahti
Kokemuksia lisätyn todellisuuden koulutuksista: AVO 2 -hankkeen kolmiuloitteiset ja mobiilit op­pimis- ja osallistumisympäristöt sekä kokemuksia lisätyn todellisuuden koulutuksista. 

AVO2 – Tarmo Toikkanen
Avointen sisältöjen tulevaisuus: Avointen sisältöjen eniten käytetyt Creative Commons -lisenssit uudistuvat 4.0-versioon. Mikä muuttuu ja mikä pysyy samana? Miten CC-lisenssit helpottavat verkkoaineiston hyödyntämistä ja miten CC-lisenssillä voi julkaista omia aineistojaan? Mihin avoin sisällöntuotanto on menossa museoissa, julkishallinnossa ja muilla sektoreilla? 

AVO 2 – Riitta Liski, Yrjö Lappalainen ja Georges Segura
Virtuaalimaailmat opetuskäytössä: kokemuksia ja tutkittua tietoa virtuaalimaailmoissa toimimi­sen mahdollisuuksista ja haasteista