Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Suomen eOppimisen neuvottelukunta

Neuvottelukunta koostuu pääasiassa Suomen eOppimiskeskus ry:n päättävistä yhteisöjäsenistä, mutta sen toimintaan voivat myös muut osallistua. Neuvottelukunnan tehtävänä on ohjata Suomen eOppimiskeskuksen toimintaa.

Neuvottelukunnan puheenjohtajana toimii Teemu Leinonen. 

Haluatko pysyä ajan tasalla neuvottelukunnan toiminnasta? Liity neuvottelukunnan postituslistalle.

Council of Finnish eLearning

The council is instated by the members of the Association of Finnish eLearning Centre. It is comprised of the organizational members of the association, although participation is open to other interested parties. The council's mission is to guide and support the association.

The council is chaired by Teemu Leinonen.


 

Neuvottelukunta kokoontuu seuraavan kerran 25.10.2017 klo 12-16 Aalto-yliopiston oppimiskeskuksessa Otaniemessä. Vierailevana puhujana Coloradon yliopiston Gerhard Fischer.

Ilmoittautumiset 15.10. mennessä

Neuvottelukunnan blogi

Katri Saarikiven esitys eOppimisen neuvottelukunnan tilaisuudessa 16.3.…
Perustuu 18.11.2015 neuvottelukunnan tapaamiseen.Tarmo Toikkanen Neuvottelukunta kokoontui Tampereen Hervannassa 18.11.2015 pohtimaan MOOCeja ja niiden ekosysteemiä Suomessa. Tapaamisen päättyessä yleinen tahtotila oli, että jotain “tarttis tehrä". MOOC Suomi -ryhmä on aloittanut jo yli vuosi sitten, mutta työ ei ole edennyt kovin pitkälle. Ilmeisesti syynä on yleisesti johtajuuden ja yrittäjyyden puute kentällä: Oppilaitoksissa on kumpaakin rajallisesti.…
Lausunto | Suomen eOppimiskeskus 15.5.2014 Suomen eOppimiskeskus ry:n tavoitteena on edistää tieto- ja viestintäteknologian (TVT) käyttöä opetuksessa tarkoituksenmukaisilla oppimista tukevilla tavoilla, joten arvioimme OPS:in perusteita erityisesti tältä kannalta. Mielestämme TVT-käsitettä tulisi avata luonnoksessa laajemmin, jotta se avautuisi paremmin erilaisille OPSin perusteiden tulkitsijoille. Esimerkiksi älypuhelimia ja tablet-laitteita ei luonnoksessa mainita,…
Labels: ops2016, lausunto

Labels
  • None