sosiaalinenmedia.org

Viimeisimmät muutokset

Aktiivisimmat käyttäjätBookmark and ShareSosiaalinenmedia.org perustuu Ambientian rakentamaan ja innovoimaan ratkaisuun Confluence wikin avulla.

Ambientia

Foorumi avattu

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Sain sähköpostia Uotisen Oskarilta, joka oli Siivolan Janin kanssa kaivannut kaikille avointa foorumia, jossa voi kysellä ja keskustella sosiaalisesta mediasta. He olivat päätyneet siihen, että Sosiaalinen media -wiki olisi foorumille sopiva paikka ja minä olin toki samaa mieltä, joten nyt täältä löytyy paikka keskusteluille.

Joten Oskari&Jani, sana on vapaa, alkakaahan herätellä keskustelua. Mistä te haluatte puhua?

-Johanna

PS. Tähän viestiin vastataan painamalla tuolta alhaalta kohdasta Add comment.

Labels
 • None
 1. Aug 10, 2010

  Kiitos Johannalle nopeasta toiminnasta foorumin käynnistämisessä. Haluan antaa tässä yhteydessä pointsit myös Jani Liljalle, joka oikeastaan ihan ensimmäiseksi ehdotti foorumin perustamista.

  Itse haluaisin tälle foorumille mahdollisimman paljon sosiaalista mediaa pohtivia tahoja, yrityksiä, julkisia organisaatioita... Ns. tyhmiä kysymyksiä kannattaa kysyä. Nyt siihen on mahdollisuus!

  Osallistukaa ilolla!

  Oskari Uotinen

  http://www.inflow.fi

 2. Aug 10, 2010

  Hienoa, että foorumi ilmestyi tänne. Tarvitsen nimittäin avo-osahankkeeni tiimoilta vinkkejä suomalaisista kunnista ja kaupungeista, joissa on joko jo käytössä jokin verkkokokousjärjestelmä tai ollaan ottamassa sellainen käyttöön.