sosiaalinenmedia.org

Viimeisimmät muutokset

Aktiivisimmat käyttäjätBookmark and ShareSosiaalinenmedia.org perustuu Ambientian rakentamaan ja innovoimaan ratkaisuun Confluence wikin avulla.

Ambientia

Some-blogeja

Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Some-blogeja suomeksi (aakkosjärjestyksessä)

Jos bloggaat somesta, lisää linkki blogiisi tähän.

Hakukoneet ja Optimoinnit - Hakukoneoptimointiin keskittynyt blogi, jossa käydään läpi erilaisia bloggaamiseen ja sosiaaliseen mediaan liittyviä vinkkejä näkyvyyden parantamiseksi.

Kipan elämää 2.0 - Kirsi Kellokankaan blogi markkinoinnista ja viestinnästä. Ja siihenhän sosiaalinen media tiukasti kuuluu.

KoKoSoMen blogi : asiaa sosiaalisesta mediasta ja järjestömaailmasta

Piilotettu aarre - Johanna Janhosen blogi, jossa on mm. YouTube-videoita ja SlideShare-esityksiä someen liittyen

Rautasilta  -Mediayrittäjä Eero Leppäsen blogi. All things and then Some! Tästä löydät myös Suomen ainoan(?)  päivälehdessä ilmestyvän säännöllisen some-kolumnin (Lapin Kansa)

Tiedon jyvä (InFlow) - Kommentointia ja ajatuksia ajankohtaisista koulumaailman uutisista, oppimisesta ja sosiaalisesta mediasta - nykyään kuitenkin enimmäkseen sosiaalisesta mediasta.

Timo Rainio -blogi - Sekalainen kokoelma linkkejä, jotka kiinnostavat minua ja toivottavasti myös sinua. Viittauksia menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hankkeisiin. Ole hyvä !

Tämä sipuli ei itketä - Anna ja Ville Availan blogi, jossa suurimmassa osassa käsitellään sosiaalista mediaa mm. Facebook, Twitter, Heiaheia ja laajemmin sähköistä viestintää.

Vierityspalkki.fi - Digimedian tapahtumista raportoiva blogi. Aiheena luonnollisesti myös sosiaalinen media aina välillä.

DIMAR.fi  - akateemisen tutkimushankkeen blogi digitaalisesta markkinointiviestinnästä. Kirjoittajat pääasiallisesti Jyväskylän yliopistosta, Oulun yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Some-blogeja englanniksi (aakkosjärjestyksessä)

Hidden treasure 2.0  - Johanna Janhosen blogi, jossa on mm. englanninkielisiä YouTube-videoita ja SlideShare-esityksiä someen liittyen

Some-blogeja ruotsiksi (aakkosjärjestyksessä)

Some-blogeja muilla kielillä (aakkosjärjestyksessä)

Labels