Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Blogi sopii moneen tarpeeseen. Sitä voi käyttää muun muassa projektin dokumentoitiin, tiedottamiseen ja markkinointiin, henkilökohtaisen päiväkirjan pitämiseen, oman oppimisen reflektointiin tai prosessin ohjaamiseen. Mihin kaikkeen blogi taipuu? Mitä blogilla tavoitellaan? Miten bloggaus aloitetaan? Millainen on hyvä blogikirjoitus? Vastaukset muun muassa näihin kysymyksiin löydät tästä oppaasta, joka on tiivistelmä Wikikirjastossa olevasta blogeja käsittelevästä wikikirjasta.

Viisautta blogin käyttöön -aineisto on tarkoitettu oppaaksi kaikille blogeista ja niiden käytöstä kiinnostuneille, niitä käyttäville tai niiden käyttöä suunnitteleville. Materiaalissa pyritään tuomaan esiin erilaisia näkökulmia ja käyttökohteita, kuten blogien käyttö opetuksessa, viestinnässä, henkilökohtaisena ilmaisuvälineenä tai jopa rahan ansaitsemisvälineenä.

Materiaalin tuottamiseen ja jalostamiseen saavat osallistua kaikki asiasta kiinnostuneet Wikikirjastossa. Tutustu aineistoon, muodosta mielipiteesi ja muokkaa, lisää tai poista tekstiä tarvittaessa. Viisaus blogien käyttöön jalostuu samalla.

Viisautta blogin käyttöön