Alkuperäinen sosiaalinenmedia.org-osoite on jäämässä pois käytöstä keväällä 2017. Wiki kaikkine sisältöineen löytyy jatkossa osoitteesta wiki.eoppimiskeskus.fi/display/someorg/.

Sosiaalinen media -wiki kokoaa yhdelle sivustolle (etenkin) suomalaisten organisaatioiden ja yhteisöjen sosiaalisen median ratkaisut. Sivusto on yksi Suomen eOppimiskeskuksen wikin alueista ja kaikille avoin: kuka tahansa voi lukea sitä ja kuka tahansa kirjautunut käyttäjä voi lisätä omia esimerkkejään sosiaalisen median hyödyntämisestä niin julkishallinnossa kuin yrityselämässä.

Aloita tutustuminen Palvelun tausta -sivulta, tee hakuja yläosan hakukentällä tai sukella alla olevaan avainsanapilveen. Seuraa Twitterissä.

 

 

<A href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.fi" mce_href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.fi" rel="license"><IMG alt="Creative Commons License" mce_src="http://i.creativecommons.org/l/by-sa/3.0/88x31.png" mce_style="border-width:0" src="http://i.creativecommons.org/l/by-sa/3.0/88x31.png" style="border-width: 0pt;"></IMG></A><BR mce_bogus="1"></BR><BR></BR><BR></BR><BR></BR>
Tämän teoksen käyttöoikeutta koskee <A href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.fi" mce_href="http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.fi" rel="license">Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 Muokkaamaton-lisenssi</A>.